مجتبی جعفری مشهور به راتین رها و متولد ۳۰ شهریور ۱۳۶۹ در کرمان است. وی دارای مدرک کارشناسی فناوری اطلاعات و کاردانی مترجمی زبان انگلیسی میباشد. نهال علاقمندیاش به موسیقی از دوران دبیرستان درحالی آغاز شد كه سعید گلنگری (نوازنده کیبورد) و حجت محمدزاده (ویولونیست) با او همکلاس بودند و توانست به كمک آنها، گروهی موسیقی در کرمان تشكیل دهد. اما به علت تصمیم ناگهانی خانواده برای رفتنِ همیشگی به زرند که او را مجبور به دوری از دوستان هنرمندش کرد، این گروه در شهریور۱۳۸۷ به کارش خاتمه داد. با این حال نا امید نشد و از طریق اینترنت با هنرمندان مختلفی از جمله پیمان محمدی (آهنگساز و تنظیم كننده در تهران)، شایان نجاتی (ترانه سرا در سمنان)، اِرمیا برزین (ترانه سرا و مجری تلویزیون قم) و… آشنا شد كه سرانجام با همكاری پیمان و شایان؛ اولین آلبوم موسیقیاش را توسط استودیو "دیاموند تهران" تولید و با نام ”قصه“ در اسفند۱۳۸۹ بهصورت غیر رسمی در اینترنت منتشر میکند.
برخلاف تصورش از این آلبوم استقبال چندانی نمیشود؛ اما فرصتی شد تا در فروردین۱۳۹۱ با همکاری هنرمندان زرندی یک گروه موسیقی راهاندازی کند و اجراهای خوبی را نیز در زرند و همچنین شهرستانهای دیگر؛ از جمله سیرجان داشته باشد.
سرانجام با پیشنهاد "علی پاکنیا" (از تهیه کنندگان و برگزارکنندگان کنسرتهای پایتخت) و مواجه شدن با مشکلات گروهی؛ تصمیم به واگذاری سرپرستی گروهش میگیرد تا موسیقی را بهصورت انفرادی ادامه دهد. این تصمیم و کسب تجربه، بازخورد بسیار خوبی برایش رقم زد که موجب شد فعالیت رسمی خود را با نام هنری "راتین رها" از محرم۱۳۹۲ با انتشار آهنگ "ماتم" بهصورت جدی آغاز کند. پس از گذشت یکسال از انتشار این اثر مذهبی؛ با موفقیتهایی نیز روبرو شد که از محبوبترین آثارش میتوان به آهنگهای "خاطرات، مردبارونی، بانو، بغض و عاشورا" اشاره نمود که کمک بسیاری جهت معرفی او به مخاطبان موسیقی پاپ کردند.
لازم به ذکر است که راتین رها در اواخر سال۱۳۹۴ با تمرینات آوازی بسیار، موفق به کشف آوای حقیقی خود شد که پس از این موهبت الهی، با انتشار آهنگ "موهات"؛ توانست گام مؤثری را در جذب مخاطبان بیشتر برای خود بردارد.
خبرنامه
براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه عضو شويد تا جديدترين مطالب به
ايميل شما ارسال شود
راتین رها در نظر دارد یک اثر موسیقیایی را از زبان پدران و مادرانی که به تازگی صاحب نوزاد دختر شده اند منتشر کند تا برتری جایگاه دختران و بانوان را در فرهنگ بی نظیر ایرانی در قالب ترانه و آهنگ نشان دهد.
بنابراین از همه ی پدران و مادران مهربان ایرانی دعوت به عمل می آید تا در این فراخوان شرکت کرده و احساسات و عواطف خود را نسبت به این موهبت الهی در نظرات همین مطلب با ما در میان بگذارند.
منم بعضی وقتا با خودم میگم کاش خواننده بودم واسه دختر کوچیکم می خوندم
فرق نمی کنه راتین جون می خونه جای من
ترانه
توی اهنگای راتین مخاطبش یه دختره
این اهنگش در رابطه با نوزاد دختر هست . من فک میکنم راتین کلا داره سبک کاراشو تغییر میده و از فضای ترانه های عاشقانه به سمت ترانه های اجتماعی میره
صدف
دختر ظریفترین احساس خداست
اون بهترین دوست پدرشه
کارگر
سلام به همشهری گل و هنرمندم
موفقیت شما آرزوی همه ما استان هشتیا و بخصوص ما زرندی هاست
منتظر کارهای قشنگت هستم
مرتضی
من میخوام با زبون خود راتین عزیز این حس رو بگم
چه احساسی چه دنیایی، شده درگیر آغوشم
من اونقد عاشقت هستم که از عشق تو مدهوشم
سمیه
بچه ها که هیچ فرقی واسه پدر و مادرا ندارن مگر اینکه اولین فرزند دختر به دنیا بیاد که پدر و مادر بخاطر اینکه اولین فرزندشون هست دیوونه وار دوسش داشته باشن
پناهی
حال قلب من واسه تو خوبه . واسه توهه که میکوبه
چموش
کی میگه یه دختر رو فقط خودش میفهمه آتنا خانم؟
به نظر من دختر یا پسر بطور صد درصد اصلا خودشو نمیتونه درک کنه وگرنه خدا دو جنس زن و مرد نمی آفرید که کامل کننده هم باشند
آتنا
یه دختر رو فقط خودش میفهمه نه کس دیگه ای
خیام
دختر گنجینه ارزشمند یک پدر هست وقتی که حیا داره و یک الگو از مادرش وقتی که چادر میپوشه
براتون آرزوی موفقیت دارم